Страдате от високо кръвно налягане? Понижете го за 5 минути!

15502
Страдате от високо кръвно налягане? Понижете го за 5 минути!
Страдате от високо кръвно налягане? Понижете го за 5 минути!

Ако сте в ситуация, в която вие или човека до вас вдигнете кръвно налягане и нямате лекарство под ръка – не се паникьосвайте! Този метод ще ви помогне да го върнете в норма! Погрижете се за себе си, усмихвайте се по-често и бъдете здрави!

Високото кръвно налягане е познат проблем за повечето съвременни хора. Причините са много: липса на сън, тютюнопушене, алкохол, стрес, солена храна, наднормено тегло. За да нормализирате кръвното си налягане, трябва да промените хранителния си режим и да помислите за по-здравословен начин на живот. Но това не винаги помага, а шанса за получаване на хипертония се увеличава с възрастта.

Производителите на лекарства се възползват от това, че говорят за всевъзможните магически препарати за намаляване на кръвното налягане, които, уви, понякога носят повече вреда, отколкото полза.

loading...
loading...

Тъй като този проблем е достатъчно разпространен, решихме да споделим с вас уникален природен метод за понижаване на високото кръвно налягане. Самият метод идва от китайската медицина. Всичко, което ви трябва, е да откриете точната линия на лицето си и да я масажирате. Е, нека да започнем!

Как да намалите кръвното си налягане?

Точки 1 и 2

Линията започва малко под ухото и тръгва надолу по шията, както е показано на фигурата, Не прилагайте натиск върху линията, а само с леко докосване прокарайте с върха на пръстите си върху нея от началото до края. Повторете процедурата 10 пъти от двете страни на главата.

Вижте още: Орехите са супер полезен продукт! Ще се учудите на богатия им списък от ползи!

Точка 3

Следващата линия се намира от началото на ушния лоб (около 1 см от ухото) и продължава в посока към носа. Лесно е да масажирате линията от двете страни с пръстите си. Не прилагайте натиск върху кожата. По време на масажа, се опитайте да се отпуснете и да мислите за положителните резултати. Това упражнение се прави в продължение на 5 минути, в резултат кръвообращението ви ще бъде в отлично състояние: това е един естествен и безвреден начин за намаляване на налягането в домашни условия.

loading...
СПОДЕЛИ