Плосък корем за кратко време! Докато не опитах тази диета, не успях да отслабна…

1511
Плосък корем за кратко време! Докато не опитах тази диета, не успях да отслабна...
Плосък корем за кратко време! Докато не опитах тази диета, не успях да отслабна...

Диетата за плосък корем изключва храните, които могат да предизвикат образуването на газове или не добра работа на стомашно-чревния тракт. Мен лично ме привлече факта, че в този прост план за хранене, храната е много достъпна и вкусна, а резултатът – бърз. Трябва да издържите само 1 седмица! Идеално плоският корем ще бъде вашата гордост.

Диета за тънка талия

Основната съставка в тази диета е киселото мляко! Всеки ден трябва да пиете половин литър кисело-млечна напитка, комбинирана с различни продукти.

Меню за седмицата

Понеделник: варени пилешки гърди.

loading...

Вторник: печени картофи.

Сряда: всякакви плодове с изключение на банани.

Четвъртък: варени картофи.

Петък: всички видове плодове.

Събота: зеленчуци.

Неделя: варени пилешки гърди.

За да получите плосък корем в края на тази диета, трябва да следвате няколко правила. На първо място, разделете храненията на 6 приема и не ги пропускайте. Също така, не преяждайте! Принципът на отслабване на тази диета е смесицата от гладни дни, в които храната не само не е вредна, но и е много полезна за организма.

Вижте още: Тези 3 съставки ще премахнат нежеланото окосмяване само за 5 минути!

По време на диетата са разрешени сухи плодове в малки количества. Аз ги използвам за десерт. Можете също така да пиете кафе сутрин, но без захар, както и всякакви неподсладени напитки през целия ден. Седмица е един кратък период, който ще трябва да изтърпите, но след това ще се гордеете с фигурата си и силната си воля…

Кажете на приятелите си за този прекрасен режим за загуба на тегло, те вероятно също ще искат да го опитат!

loading...
СПОДЕЛИ