Как виждате живота си – лесен тест, който ще ви даде много отговори!

2153
Как виждате живота си - лесен тест, който ще ви даде много отговори
Как виждате живота си - лесен тест, който ще ви даде много отговори

Този прост психологически тест ще ви помогне да разберете как виждате живота си, как да преодолеете препятствията, каква е вашата същност и какво е важно за вас наистина. Опитайте се да приемете този тест на сериозно. Основното нещо е да се фокусирате, да включите въображението си и да реагирате възможно най-бързо на всички въпроси.

Представете си, че стоите на път. Какъв е пътят? (от пясък, асфалт, магистрала и т.н.).

Къде в момента се намира слънцето? (Това се отнася до времето през деня).

Вие вървите по този път и изведнъж виждате ограда на пътя си. Каква е оградата, от какво е? (дърво, камък, желязо).

loading...
loading...

Как смятате да я преодолеете?

Зад оградата можете да видите гора. От какви дървета е тя? (иглолистни, широколистни, смесена гора).

Отивате в гората и намирате там тясна пътека, по която тръгвате. Изведнъж по пътя виждате ключ. Какъв е той? Какво смятате да направите с него?

След известно време се измъквате от гората и стигате до едно езеро. Какво е езерото? Какво ще правите там? (ще плувате, ще поседите или нещо друго).

И зад езерото можете да видите къщата на мечтите си, от където идва жената (мъжът) на мечтите ви и ви покани да дойдете и да останете там завинаги. Вашите действия?

Зад къщата пътят започва отново. Какво? След това срещате препятствие? Каква е пречката? (Друго или същото, което е било в началото).

Къде е слънцето в момента?

Тестът се тълкува много просто

Пътят показва отношението ви към заобикалящата ви действителност. Ако пътят е асфалтов, по който се движи състезателен автомобил или пък магистрала – това означава, че имате много активен живот и трябва да намерите време и енергия за работа и отдих. Ако пътят е черен, означава, че се движите тихо, измерени сте от живота, опитвате се да контролирате събитията, не им позволявайте да ви изпреварят. Ако на пътя има камъчета или дупки значи в живота ви има нещо обезпокоително, което може да е нещо малко, но и ужасно досадно, което ви преследва от дълъг период от време.

Слънце – вашите планове, идеи, цели. Ако слънцето изгрява, тогава просто сте на път да ги реализирате. Ако е точно отгоре – това е олицетворение на факта, че се намирате е момент от живота ви, в който да ги изпълните. Ако времето е в следобедните часове – много от вашите идеи и планове са постигнати.

Оградата е пречка. Колкото по-висока е оградата, толкова повече ще трябва да преодолявате своите трудности.

Процесът на преодоляване на оградата символизира начина на преодоляване на проблемите. Ако се изкачвате над оградата, обикаляте или търсите порта в оградата – това означава, че се опитвате да решите проблемите си по-гъвкаво и гладко. Ако продължавате напред – вие сте доста праволинеен човек, склонни сте светкавично бързо да вземате решения.

Гора – това е вашата вътрешна същност. Широколистното дърво означава, че има светлина в мислите ви, ако е смесена гора – вие сте интересен човек, който търси знания. Ако е иглолистна – вие сте рационални, винаги стоите здраво стъпили на земята и знаете какво искате от живота. Също така, вие сте много надежден човек, можете да отпускате заеми.

Ключът е вашето щастие. Тук всичко е просто. По-малкият ключ означава духовен баланс, щастие, интимност с партньора. Съответно, колкото по-голям е той, толкова по-важно за вас е да имате богатство. Колкото ключът е по-хубав, толкова повече внимание отделяте за естетическия вид на живота си. Ако го вземете със себе си, вие не сте склонни да пропускате шанса си. Ако оставите ключа на клонка или го подминете – вие често не забелязвате добрата възможност и я оставяте на другите.

Езеро – това са вашите чувства и олицетворява вашия любим човек. Колкото по-дълбоко е езерото, толкова по-дълбоки са вашите чувства. Ако то е спокойно, вие и вашият партньор сте балансирани хора. Ако реката се движи (поточе, водопад) – вие имате страстна природа. За вас всеки ден е водовъртеж от чувства, търсите постоянно внимание и присъствие на любимата си жена (мъж).

Вижте още: Народът на хунзите е феномен: това са хората, които живеят по 120 години!

Ако седите до езерото, вие сте доволни само от присъствието на дадения човек; ако се къпете и измивате лицето си – за вас са много важни вниманието, нежните думи.

Къща и жена (мъж) на мечтите – склонни сте към изкушения, имате хазартен характер. Пътят след къщата – вашият бъдещ живот. Ако препятствието остава – не взимате поуките от живота си.

Слънцето показва до колко успявате да реализирате плановете си.

loading...
СПОДЕЛИ