Витамин B17 е забранен, тъй като лекува рак! Невероятно, но факт!

93510
Витамин B17 е забранен, тъй като лекува рак! Невероятно, но факт!
Витамин B17 е забранен, тъй като лекува рак! Невероятно, но факт!

Витамин B17 е от полза за пациентите с диагноза рак, но фармацевтичните компании правят всичко възможно светът да не разбере за това. Защо? Причината за всички е елементарно ясна – те ще загубят всичките си печалби. Много по-лесно е да привлекат хората към “пътя” на собствената им смърт, като запазят тайния потенциал на лечението с витамин В17.

В допълнение, лекарите, които го използват за лечение на своите пациенти, биват преследвани, затова често им се налага да се крият.

Ще ви споделим историята на една жена, която решава да вземе нещата в свои ръце. Тя се преборила с болестта без помощта на скъпоструващо лечение. А лечението й се основавало на използването на витамин В17 и скоро преборила рака.

За съжаление, ракът се върнал веднага, след като тя спряла използването на витамина. Важно е да се отбележи, че голяма част от тази съставка се съдържа в костилките на кайсията и има големи ползи за организма, когато се използва правилно.

loading...

Вижте още: Фурмите могат да излекуват почти всяка болест!

Жената отказала химиотерапия и витамин B17 било единственото средство за лечението й. Вярвате или не, но той напълно унищожил злокачествения й тумор и тя се чувствала напълно здрава. Жената приемала 500 мг витамин В17 два пъти дневно в продължение на 10 седмици.

loading...
СПОДЕЛИ