Дева – подробен годишен хороскоп за 2017 година

4261
Дева - подробен годишен хороскоп за 2017 година
Дева - подробен годишен хороскоп за 2017 година

И тази година зодия Дева ще имат проблеми, както миналата, ако не са поставили нещата на мястото. Най-много изкушения ще имат в семеен план. Но от друга страна, ако успеят да намерят баланс, ще достигнат максимума във всички области. Пред тях е доста добра година.

Работа и финанси

През 2017-та е важно да си дадете достатъчно време и да не избързвате, когато става въпрос за трудовите задължения, защото така ще си навлечете сериозни проблеми в кариерата. Вместо това, е необходимо винаги да си давате достатъчно време да проверите дали всичко сте направили както трябва. Проверявайте документите и то по два пъти.

От началото на март ще забележите постепенен и сигурен растеж в професионален план. Просто не бързайте, защото така можете да пропуснете много възможности.

loading...
loading...

До 10 октомври няма нужда да се притеснявате за притока на пари. Идеалният период за печалба за Дева е от 20 септември до 10 октомври.

Не се препоръчва да взимате и да давате заеми. Разполагайте с тези пари, които имате.

Любов, семейство и социален живот

Що се отнася до “възможностите” в този план, може да се каже, че много неща няма да се променят, погледнато в сравнение с предходната година.

Любовта като цяло, ще бъде насочена към членовете на семейството и партньора.

В началото на годината ви очаква раздор в интимните отношения и ще ви отнеме доста време, за да решите проблемите.

Но от друга страна, 2017-та ще бъде идеална, за да поработите над отношенията с хората. В началото на юн ще бъдете в по-добра позиция за даване и получаване на любов.

Ако нямате връзка, нова любов можете да потърсите в лицето на Козирог или Риби.

Вижте още: Алена разкри какво чака България през 2017 година

Здраве

В областта на здравето няма причина за притеснения. Важно е само да поддържате добра форма, да се храните здравословно и да спортувате. Поработете върху изграждането на здравословни навици.

loading...
СПОДЕЛИ