Какво ще се случи, ако спреш да ядеш захар за три дни?

5375

Почти всички от нас са мислили за започване на диета по едно или друго време. За някои това е просто желание да се свалят няколко килограма и им се получава доста лесно, но за други, загуба на тегло е борба, която продължава много години.

Въпреки това, един шведски лекар, Андреас Еенфелдт, смята че е време да се спре да се вярва на митовете за храната и да започнем да слушаме сигналите които тялото ни изпраща.

Както е добре известно, получаваме енергия от два различни източника: от въглехидрати, които включват захар и от мазнини.

В продължение на много години се е говорило, че мазнините са вредни и че единственият начин да бъдем слаби е да се ядат нискомаслени продукти и целина. Въпреки това, да се откажете от захарта, а не от мазнините, коства много повече.

loading...
loading...

Ако го направите, нещо много интересно ще се случи:

След като спрете да се притеснявате за консумацията на мазнини (в разумни количества) и се откажете от захарта, ще бъдете в състояние да запазите килограми, и като бонус ще имате по-добро здраве, повече енергия и по-гладка кожа и коса.

Вече няма да има нужда да проверявате калориите, за всичко, което купувате. И все пак талията ви ще бъде първото нещо,което ще намали размера си.

Ако се откажате от захарта за поне три дни, скоро ще забележите едно ново усещане за ситост, и следователно вие ще се чувствате удовлетворени въпреки че, ще консумирате по-малко храна. Много хора, които са опитали казват, че те вече не искат да ядат голями порции вечеря и дори не мислят за храна нощно време.

Примерно тридневно меню:

ЗАКУСКА

Бъркани яйца с шунка или бекон
Варени яйца с малко количество майонеза
Кафе със сметана
Извара (не по-малко от 5% мазнини) с плодове
Палачинки, направени с бадемово брашно
Салата със зелени зеленчуци и маслини

Закуска

ОБЯД

Месни ястия: котлети, месо с пържен лук
Супи (с изключение на въглехидратите, освен картофи и фасул)
Салати (направени с всякакви зеленчуци и с растително масло)
Рибни ястия

Обяд

ВЕЧЕРЯ

Печени зеленчуци (броколи, карфиол, спанак, чушки)
Сос, направен от яйца и скариди
Тост с авокадо и сьомга
Всяка от опциите от закуската

ВЕЧЕРЯ Печени зеленчуци (броколи, карфиол, спанак, чушки) Сос, направен от яйца и скариди Тост с авокадо и сьомга Всяка от опциите от закуската

Ако се придържате към тази система за известно време, вие ще бъдете изненадани да забележите, че дрехите ви са станали големи. В същото време ще се чувствате гладни по-рядко, ще намалеят проблемите с червата и / или кръвното налягане, и ще бъдете по-енергични.

Вижте още: Любимите ни неща, когато са били създадени за първи път – вижте ги!

Освен това, ще искате да ядете по-малко сладко.

 

loading...