Вижте как да опаковате коледните подаръци за секунди (ВИДЕО)

1354
Как се опаковат подаръци за секунди
Как се опаковат подаръци за секунди

Налагало ли ви се е да се мъчите с опаковането на подаръци? Този занаят не е за всеки… макар да изглежда лесно на пръв поглед. За радост на всички, съществува един изпробван във времето метод за лесно и бързо опаковане на подаръците! Буквално за секунди.

Японските магазини за опаковане на подаръци са известни със своята бързина и изключително красиви опаковки. Как е възможно да постигат такъв резултат за минимално време? Научаваме как, разбира се, в YouTube.

Дължим видеото на потребителя BeatTheBush, който обяснява стъпка по стъпка как да овладеете техниката в домашни условия. Първо препоръчваме да изрежете парчето хартия, което е необходимо, за да опаковате целия подарък.

Вместо да подходите към вертикално или хоризонтално увиване, направете го диагонално. Сгънете покрай ъглите и по ръбовете на предмета. След това използвайте 3 скоч лентички, за да фиксирате.

loading...
loading...

Вижте още: Кармата и нейните малко известни закони: Вижте кои са те!

Признаваме, че техниката изглежда доста лесна за осъществяване. Тя спестява часове опити и купчината хартия от безполезните ни опити през минали години. Кажете сбогом на изтощителното опаковане! След няколко секунди всички подаръци ще бъдат под елхата, опаковани буквално за миг.

Изгледайте видеото и проследете стъпките една по една.

loading...
СПОДЕЛИ