Точно тази диета търсих! Свалих 7 кг само за 14 дни!

1486

Тази диета е уникална по себе си, тъй като свалете голямо количество килограми за много кратко време. Важно е да запомните, че при нея не се гладува, а се възползвате от изобилието от плодове и зеленчуци.

Всеки знае, че салатите са особено задължителни в диетичното меню. Зелените салати са вкусни, апетитни, а и богати на „живи” витамини. Експериментирайте колкото ви се иска със зеле, краставици, лук, спанак, домати, чушки, ябълки, круши.

Специалната диета, която ви е представена е т.нар. салатена диета. Тя се състои от компоненти, без които не можем през цялата година. Диетата е разчетена за 2 седмици, а резултатите са гарантирани.

През първата седмица 30 мин. преди закуска изпивайте чаша вода с лимон. Следва плодова салата от ябълка, круша и портокал, залети с йогурт с 1% масленост.

За обяд и вечеря си направете салата от всички видове зеленчуци, без картофи, и я подправете с лимонов сок и/или зехтин. През деня можете да изпивате по литър айрян, най-добре от нискомаслено мляко.

loading...

През втората седмица менюто е същото като през първата седмица, но за обяд можете да добавите 100 г постно месо. По време на диетата можете да пиете зелен чай и вода с 1-2 резена лимон. Може да изяждате кофичка нискомаслено кисело мляко или до 1 л айрян без сол. За да залъгвате глада, пийте повече вода, като към нея добавяте няколко капки лимонов сок.

loading...
СПОДЕЛИ